Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Finále Českého streetballového poháru 2022 zpestří vystoupení sportovního aerobiku Fit studia D

V rámci nedělního celostátního Finále Českého streetballového poháru na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze se můžeš těšit na doprovodnej program v podobě vystoupení holek z Fit studia D (FSD) a jejich jedinečnou aerobikovou ekvilibristiku.

FSD bylo založeno v roce 1993 Dagmar Zitovou spolu s několika dalšími nadšenými lektorkami. V součastnosti má FSD zhruba 60 aktivních závodnic, jež trénujou třikrát až čtyřikrát tejdně. Z některejch závodnic se následně stávají trenérky, čímž klub buduje tradiční rodinnou atmosféru.

Závodnice si za svoji kariéru vybojujou průměrně 90 medailí, nespočet zážitků a přátelství na celej život. Tohle je nádherná kombinace a symbolika v jednom!

V roce 2019 se holky z tohoto oddílu umístily v TOP TEN na třetí příčce ze zhruba devadesáti klubů v České republice, v roce 2021 pak obsadily na tomtéž podiku pátý místo. Posláním klubu je výst děti k lásce k aerobiku a ke sportu jako takovýmu – a zároveň je naučit disciplíně, pevný vůli a schopnosti nikdy se nevzdávat.

Na koho se jmenovitě můžeš v neděli těšit? Z původního tria tentokrát vystoupí „pouze“ dvě děvčata, Eliška Kučerová a Viktorie Kyslingerová, který letos ze závodů vozí jen zlatý medaile. Kovy stejný hodnoty se letos daří vybojovávat i Nele Novotné a Natálii Pavlíkové, který vystupujou jako singlistky.

Další podrobnosti, informace a případný kontakty najdeš na ofiko webovkách Fit studia D ZDE.

Foto: Archiv Fit studia D

Předchozí články