Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Firma Decathlon je partnerem pražského kola a finále Českého streetballového poháru 2023

(Nejen) mezi amatérskými i profi sportovci jsou oblíbeným a vyhledávaným zbožím pro jejich činnost produkty od společnosti Decathlon. Její popularita rok od roku stoupá a je nám ctí, že ji můžeme představit jako partnera letošního pohárovýho „last dance“ na střeše „Čerňáku“.

Jaká je historie firmy a na co se od nich můžeš na místě konání těšit?

V roce 1976 byl ve Francii pod značkou Decathlon uveden koncept nazvaný „Všechny sporty pod jednou střechou“. Dnes už je tato značka přítomna v šedesáti zemích světa a jejím smyslem je zpřístupnit radost ze sportu co nejvíce lidem.

V tuzemsku byla první prodejna otevřena v roce 2010 v Liberci, v nákupním centru na Černém Mostě pak začala fungovat o tři roky později. Basketbalový produkty v Decathlonu najdeš pod značkou Tarmak, která vznikla v roce 2016.

Pod touto značkou firma vyrábí basketbalový vybavení, oblečení a obuv. Její vývojový centrum sídlí ve francouzským Lille. Od roku 2021 je taky Tarmak oficiálním partnerem NBA a v nabídce obchodů tím pádem máš šanci najít boty, oblečení či batohy s logy nejlepších klubů zámořský NBA!

Na střeše parkoviště Centra Černý Most se dorazivší o nadcházejícím víkendu mohou těšit na dva streetballový koše pro divácký soutěže (jeden dětskej a jeden dospěláckej) a stan, u něhož bude tato populární firma prezentovat svoje zboží. Zájemci budou mít možnost také otestovat zbrusu nový botky…

A aby toho nebylo málo, firma Decathlon také poskytne ceny pro nejúspěšnější týmy umístěný na bedně plus vítěze dovednostních soutěží. Můžeš se těšit na opravdu epesní kousky!

Foto: Decathlon

Předchozí články