Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Výsledky pražského kola Českého streetballového poháru 2023

Poslední kvalifikační stanice letošní pohárový sezony se uskutečnila v sobotu 12. srpna v Praze na střeše parkoviště Centra Černý Most, kde se hned den poté odehrálo i celostátní finále. Jaký sobotní odpolko ve sluneční výhni bylo a kdo si vybojoval postup do finále?

Kromě samotnejch kurtů, kde se odehrávaly bitvy v jednotlivejch kategoriích o poslední místenky do finále, byla nejvytíženějším a nejvyhledávanějším místem sprcha v rohu parkoviště, která jela naplno téměř nonstop. Pitnej režim jste taky dodržovali a všichni to nakonec bez úhony zmákli, jste frajeři a frajerky na ntou, že jste místo pohody u vody nebo bazénu přijeli na náš turnaj!

Přítomným pouštěl do uší rytmickou hudbu DJ Chuck a společně s moderátorskou dvojicí MC Metoděj a Dominik udržovali všechny ve správným rytmu a pozitivní náladě. K tý přispěly i dovednostní soutěže, který samozřejmě v turnajovým repertoáru nesměly scházet.

Trojkobití zásluhou sedmi přesnejch tref opanoval Pavle Grbovic a smečařskou exhibici si pod svoje křídla vzal Vojta Ureš, jenž tak navázal na svůj šest let starej triumf. Pořád mu to lítá, jen co je pravda!

Ještě jednou vřelý díky všem, byla to zase velká paráda a hlavní město pocítilo, co Streetball mania dokáže! Ale náš (sezonní) příběh ještě nekončííí…

Výsledky pražského kola Českého streetballového poháru:

Muži O18:
1. místo: Štramák lázeňský
2. místo: Sokolíci
3. místo: Balkan Boys

Junioři U18:
1. místo: Benchwarmers
2. místo: Zeus
3. místo: CossacksUA

Kadeti U16:
1. místo: Tygři Chomutov
2. místo: Stavbaři
3. místo: NeAbsolut

Žáci U14:
1. místo: Ultra Silní Kluci Praha
2. místo: Bouráci
3. místo: Ballers

Ženy O18:
1. místo: Cookies
2. místo: Mirkovo holky
3. místo: Mermaids

Juniorky U18:
1. místo: Jeneč hoes
2. místo: Borůvkový Knedle
3. místo: Čtyřlístek

Žákyně U14:
1. místo: Blechy

Foto: Jakub Pláteník

Předchozí články