Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Přihlášky na Labský streetballový pohár 2021 se právě spouštííí!

Termín turnaje v Mekce streetballu jsme již do éteru pustili a nyní navazujeme slíbenými registracemi, abyste si svoje místo na výsluní co nejdřív zajistili. Hladina je rozvířena – a jak silný vlny registrací se rozhoupou, záleží jen a jen na Vás!

Jak je poslední roky zvykem, do turnaje bereme jen předem přihlášený týmy, ale Vy jste disciplinovanou jednotkou, takže v tom určitě nebude sebemenší problém. Připravujeme pro Vás zase vyšponovanej turnaj a chceme příjemně navázat na loňský výročí pětadvaceti let. Turnaj se kvůli epidemiologický situaci sice odehrál netradičně až v srpnu, i tak se jej ale zúčastnilo 58 týmů, což je grandiózní numero! Díky, jste opravdu skvělí!

Opět svoláváme týmy z celý naší krásný země, přijeďte si do Děčína zahrát Strýýýtbóóól! Připravte si pomalu kecky a balon, trénujte ve svým okrese na nejbližším koši (třeba tom instalovaným Streetball manií) a v květnu na severu Čech ukažte, že na trůnu jste s Vaší crew oprávněně!

Turnaj se uskuteční v sobotu 22. května 2021 od 12 hodin. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 20. května ve 23:59 hod. Účastníci, kteří se přihlásí do 2.5.2021, mají garantovanou velikost účastnického trička Streetball manie, což později přihlášeným nejsme schopni z důvodu výrobních lhůt garantovat.

V jakých kategoriích se bude hrát? V tomto směru se držíme tradice, tudíž jediná kategorie U10 bude smíšená. Další v pořadí – U12, U14, U16, U18 a Over 18 – budou hrát odděleně muži a ženy.

Registrovat na turnaj se můžeš na našem webu ZDE.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články