Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

První tři týmy se již registrovaly do Děčína! Bude Tvoje ekipa další v řadě?

Je to tak, máme z toho obrovskou radost! První nedočkavci již za úvodní týden od spuštění na svojí klávesnici nadatlovali a odeslali přihlášku na Labský streetballový pohár 2021. Tito balleři a ballerky sází na jistotu, vědí, že není nač čekat. Jste úžasní!

Ostatní si z nich vezměte ten nejlepší příklad, do turnaje i v letošní sezoně bereme jen předem přihlášený týmy, a to striktně, sorry. Loni jsme ve streetballovým Woodstocku s velkou pompou oslavili čtvrtstoletí turnaje na severu Čech, ve městě oranžovýmu balonu a bitvám pod bezednými koši zaslíbeným. A letos na tuhle krásnou tradici linoucí se kontinuálně již od roku 1996 volně navazujeme další z korálků…

V Děčíně můžete pobejt klidně celej víkend, budete tím pádem mít ideální příležitost poznat krásnou scenérii nejen turnajovýho plácku na parkovišti u Atlantiku, ale i přilehlý a vzdálenější okolí se vším, co České Švýcarsko nabízí.

Jestli už teď sedíš doma a přemýšlíš, že o víkendu se s klukama (holkama) sejdete a přihlášku odešlete, je všechno v nejlepším pořádku. Na registrace ještě nějakej čas je, ale váhaví střelci, pozor, abyste svou šanci neprošvihli!

Přihlášky na turnaj najdeš na našem webu ZDE.

22. května – Děčín – 26. ročník – Labský streetballový pohár 2021. Konec hlášení!

Foto: Jiří Knejp

Předchozí články