Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nás nezastaví Covid, my děláme to z lásky…

Tento text rapuje náš jedinečný Mc Kajag ve videopozvánce k loňskému 25. výročí Streetball manie, kdy proběhla krásná a velkolepá narozeninová oslava.

Snad ani letos nás nezastaví morous Covid! Nepřehledná protipandemická opatření nás jen brzdí! Věříme tomu a moc si to přejeme! A co Vy, máte to stejně? Podle dosavadních přihlášek a reakcí už se taky nemůžete dočkat, až budete zase na hřišti. Vidíme Vás hrát ve městech na pláccích. Celých 30 z nich zdobí koše právě od Streetball manie napříč naší republikou.

Plánovaný květnový termín Labského streetballového poháru má díky vládním opatřením finální stopku. Predikce vývoje nezná nikdo z nás, situaci neustále sledujeme. Turnaj musíme posunout a víme, že budeme vybírat termín v průběhu měsíců červen až srpen. Přijměte naši omluvu, věřte, není to jednoduché, mohli jsme Vás průběžně také zasypávat dezinformacemi, ale to není cesta.

Jsme potěšeni Vaším zájmem a podporou, jste skvělí!!! Ladíme i další turnaje v sérii a uvidíme, jak to dopadne. Covid má zatím lepší skóre a vede… Pojďme výsledek vylepšit. Nepodléhejme strachu, laďme formu, hýbejme se, netloustněme, hrajme si (i) s míčem, sportujme, kde se dá! Pojďte do toho! Mysleme pozitivně, udržme si zdravý rozum. Registrace zůstávají v platnosti, sledujte náš web a sociální sítě!

Už 26 let spolu!

Těšíme se na Vás a všem „Zdravé otáčení zeměkoule“, užívejte jarnění!

Igor Bayer za celý realizační tým Streetball mania

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články