Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Koš v Děčíně na dopravním hřišti doznal úprav. A teď už hurá trénovat na Labský pohár!

Jako vánoční dárek jsme na konci loňskýho kalendářního roku všem ballerům a ballerkám nadělili další streetovej koš instalovanej v rámci unikátního projektu Koše do ulic, jenž má za cíl sázení košů do různejch koutů republiky. Co přesně se v okolí koše upravilo? Co dalšího máme v plánu a chystáme na letošní rok?

Jak bylo avizováno, tento koš se nachází na dopravním hřišti na Kamenické ulici v Děčíně. S deskou, obroučkou nebo usazením koše žádnej trebl nebyl, avšak pod ním vznikal nebezpečnej prostor, kde mohlo dojít ke zranění. Nyní se se tento prostor (zámková dlažba) o metr prodloužil, tudíž věříme, že si hru o to víc užijete…

Původní echo z instalace koše najdeš na našem webu ZDE.

Koš hojně využívají mladí Válečníci k tréninku a přípravě, jak můžeš vidět i na fotce k článku. Ty máš nyní ojedinělou šanci přidat se po bok kluků a potrénovat, abys zvýšil šance na úspěch na letošním ročníku Labského streetballového poháru, jenž byl z původního květnovýho termínu z důvodu epidemiologický situace odložen na červen až srpen. Věříme, že se nám povede trefit do ideálního termínu a pod děčínskou skálou to zase rozjedeme na plný pecky v co největším počtu!

A co dalšího kromě turnaje v Mekce streetballu máme v plánu? Fíhááá, ano, instalaci dalšího koše, jenž má tentokrát namířeno do Humpolce. Streetball mania je už 26 na let na scéně!

Foto: Jakub „Kouba“ Houška

Předchozí články