Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Smečařská hvězda Arek „Aro“ Przybylski svými kousky okoření Labský pohár!

Poslední červencový den v Děčíně bude (nejen) ve znamení tuhejch bitev v turnajovým pavouku jednotlivejch kategorií, ale zpestří jej i dovednostní soutěže v trojkách a smečích. Dunkerskou show i letos zpestří vystoupení jednoho z nejlepších letců starýho kontinentu Areka Przybylskiho z Polska.

Předloni tenhle hvězdnej bourák dokázal Slam Dunk Contest pod děčínskou skálou ovládnout a přítomný fans dostával svejma vypilovanejma smečema do neskutečnýho varu. Jeho loňskou účast bohužel ovlivnilo zranění, který ho při soutěži limitovalo.

Smeče tak nakonec při loňským 25. výročí opanovala teprve čtrnáctiletá vycházející naděje Milan Tomáš Stráněl, jenž už ve svým mladým věku dokázal neskutečný věci!

Kdy jste Areka na našich turnajích mohli vidět prvně? Jeho první kontakt se Streetball manií se datuje do roku 2017, kdy dorazil na mezinárodní turnaj Prague International Streetball Cup, kde spolu s Lotyšem Ivarsem Rihardsem Žvigursem byli naprosto vyrovnanými soky a vítězný prize money si po vzájemný shodě rozdělili na polovic. A následně tedy již dvakrát dorazil do Děčína, tudíž letos půjde o jeho třetí účast na severu Čech. Dělá nám velkou radost, že si tak oblíbil právě kultovní podnik na břehu Labe…

Video z loňskýho ročníku Labského streetballového poháru můžeš zkouknout ZDE.

Nechceš na tomhle jedinečným podniku chybět a třeba i vyzvat Areka ve smečařským klání? Přihlášky na turnaj jsou stále v plným proudu, a to na našich webovkách TADY.

Tak nezapomeň – trénuj, skákej, piluj kousky, lákadlem je býti králem smečí!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články