Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Labský streetballový pohár průběžně čítá přihlášený týmy. Bude Tvoje ekipa dalším v řadě?

První nedočkavci už před drahnou dobou rozvířili hladinu a přihlásili se na turnaj ve streetballovým Woodstocku v Děčíně. Tihle borci sází na jistotu, vědí, že není nač čekat a váhat. Jste skvělí, díky za to! Ostatní si z nich vezměte ten nejlepší příklad, ať Vás tenhle ojedinělej podnik 31. července 2021 nemine.

Letos chystáme již 26. ročník turnaje, po loňskejch oslavách pětadvaceti let to opět na severu Čech chceme pořádně rozproudit. Nemůže snad bejt nic epochálnějšího (jasně, postup našich borců v čele s Tomášem Satoranským, jenž v minulosti taky nechyběl na turnajích Streetball manie – viz ZDE – na OH v Tokiu je megaúspěch, gratulace, borci!) než zažít atmosféru tohoto kultovního podniku ve městě oranžovýmu balonu a bitvám pod bezednými koši zaslíbeným.

O tuhle show prostě nesmíš v žádným případě přijít! Voláme týmy z celý naší krásný kotliny, pojďte hrát Strýýýtbóóól! Připravte a opucujte si kecky, balon, potrénujte, skákejte, střílejte, už brzo se jde na věc! V Děčíně můžete pobejt celej víkend a kromě turnaje poznat i krásy místní přírody, památek či kultury, stojí to za to, to nám můžete věřit…

Jestli už teď o jednom ze dvou státních svátků jsi doma u klávesnice a naklikáváš přihlášku do svýho PC, zvesela pokračuj, nechceme u toho vyrušovat. Pokud se na to teprve chystáš, vzhůru do toho, bude to jízda (skoro jako na horský dráze), kterou si užiješ do posledního hvizdu…

On-line registrace čekuj na našich ofiko webovkách TADY.

PS: Týmy, které se přihlásí do 9.7.2021, mají garantovanou velikost účastnického turnajového trika Streetball Mania 2021 uvedenou v přihlášce, což později přihlášeným týmům nejsme schopni z důvodu výrobních lhůt garantovat!

Foto: Jiří Knejp

Předchozí články