Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetballový koš číslo 31 se začal klubat v Humpolci!

Jak Streetball mania slíbila, tak i koná. V rámci ojedinělýho projektu Koše do ulic, jehož cílem je sázet streetový koše do ulic tuzemskejch měst k užívání široký veřejnosti, přidáváme další kousek, jenž míří na Vysočinu. Třicítka košů již svoje místo na slunci (i v dešti, na sněhu…) našla a nyní jí v Humpolci pomalu roste další z bratříčků…

Humpolec? To není jen město kvalitního zlatavýho moku a místo, kam se odstěhoval Hliník v komedii Marečku, podejte mi pero, ale především je to město, kde Ondra „Benjo“ Dygrýn stvořil nejlepší tuzemskou streetovou/trojkařskou ekipu Humpolec Bernard, s níž slavil úspěchy i na mezinárodní scéně. Dvakrát jste kluky mohli vidět na vlastní oči v akci i na Streetball manií pořádaným mezinárodním turnaji Prague International Streetball Cupu, a to v letech 2018 a 2019.

Slovo dalo slovo a v Humpolci tak vyroste koš s pořadovým číslem 31, jehož základy jsou již položeny. A my budeme bedlivě sledovat další vývoj a informovat Tě o něm, abys o žádný aktuální info nepřišel!

Nový koše „jen“ neinstalujeme, ale o ty stávající se taky s péčí a zájmem staráme, opravujeme je a renovujeme tak, abyste na nich mohli i dál trénovat a zlepšovat tak svoje schopnosti a dovednosti. A trénink na Labský pohár? Ten se nyní přímo vybízí, do turnaje totiž zbývají přesně tři týdny!

Foto: Ondřej Dygrýn

Předchozí články