Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pražská streetballová liga vyvrcholí Finálovým turnajem již tento pátek!

Strahovský koleje, třeste se, oblíbenej seriál o roztodivný partičce se tam sice natáčet nebude, ale již v pátek zažije tahle část hlavního města daleko grandióznější show. Finálovým turnajem tam vyvrcholí již 17. ročník Pražské streetballové ligy (PSLka).

Konkurence bude mezi muži i ženami znovu nabitá, což přítomným slibuje libovou podívanou. Cesta na vrchol je někdy trnitá, ale ten pocit, když dosáhnete na streetovej Olymp, je k nezaplacení!

Díky všem, že v tom stále jedete s námi už tolik let. Moc si toho ceníme a tuhle krásnou tradici se snažíme držet, jak jen to jde!

Kdo stále nemá streetovejch bitev dost, poslední červencovej den se v Děčíně uskuteční již 26. ročník kultovního Labského streetballového poháru. Na našem ofiko webu se na něj stále můžou týmy hlásit, tak neváhejte!

Finálový turnaj PSLka bude odšpuntován v 18 hodin a hrát se tedy bude tradičně na Kolejích Strahov. Kdyby Ti nahoře čistě náhodou nevyslyšeli naše přání ohledně počasí, sledujte sociální sítě PSLka, kde budou horký aktuality a novinky (nejen) k případnýmu přesunu do haly.

Takže nezapomeň a fixuj: Pátek 23. července 2021 – Koleje Strahov – Finálový turnaj Pražské streetballové ligy. Sejdeme se na místě a znova to roztočíme na pořádný otáčky!

Foto: Aneta Krobová

Předchozí články