Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Doprovodný program Labského poháru ozdobí vystoupení tleskaček Válečníků!

Jsme opravdu moc rádi, že to klaplo, a v letošním roce se znovu můžeš na Labském poháru těšit na vystoupení roztleskávaček děčínskejch basketbalovejch Válečníků. Co holky chystají? Pro dorazivší si připraví sólo vystoupení, budou vítat hráče a taky spoluvytvářet atmošku při dovednostních soutěžích i finálním vyhlašování těch nejlepších z nejlepších…

Vznik děčínskejch roztleskávaček (nebo-li tleskaček) se datuje do června 2017, kdy proběhl nejprve nábor, následně společnej kemp a už jejich fungování začalo nabírat na obrátkách. Holky jsou tedy na scéně již víc než čtyři roky, i když kvůli covidový situaci bohužel ne kontinuálně.

Tleskačky mají aktuálně dvě kategorie, a to mini od pěti do osmi let a děti od osmi do jedenácti let věku. Od září navíc obnovují i kategorii juniorek 12+!

Lákalo by Tě zkusit si bejt tleskačkou a nevíš, jak na to? Od 23. do 27. srpna 2021 proběhne v Děčíně Sportovní týden. A v září mají holky v plánu taky nábor! Bližší informace najdeš přímo na webu tleskaček ZDE.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články