Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Výsledkový servis a krátký echo z 26. ročníku Labského streetballového poháru

Streetballová rodinko, tak máme šestadvacátej ročník kultovního podniku ve streetballovým Woodstocku zdárně a úspěšně za sebou! Od ranních hodin až do podvečera to byla jedna velká jízda, ještě teď si musíme lousknout před obličejem, zda se nám to nezdá. A ne, nezdá, i díky Vám všem to tak opravdu bylo!

Počasí bylo stejně jako loni parný, ale i to jsme zvládli, alespoň že deštivý počásko nás minulo velkým obloukem. Na nejstarší turnaj, kterej se na území České republiky hraje už od roku 1996, letos nakonec dorazilo 53 týmů, což je na poslední červencovej den úžasná cifra!

Jsme jedna rodina, jsme maniaci – víš, kdo tohle rád používá? Jestli hádáš našeho jedinečný moderátora Mc Kajaka, tak ano, Tvůj tip je správnej! A tenhle charismatickej bourák se svou jedinečnou freestyle rapovou show, kterou umí jen on, letos na Labském poháru po deseti letech pověsil moderování našich turnajů (definitivně?) na hřebík. Loučení to bylo opravdu hodně dojemný, i na slzy štěstí, smutku a dojetí došlo. Tohle muselo vzít za srdce opravdu každýho, kdo dorazil. Chlape, díky za všechno, jsi opravu bourák par excellence!

Turnaj běžel už od poledních hodin hladce, byli jste disciplinovaný a spořádaný, díky i za to. Doprovodnej program okořenily roztleskávačky/tleskačky BK ARMEX Děčín a taky oblíbený dovednostní soutěže. Smečařský klání Sanex Slam Dunk Contest opanoval Eliáš Hager, jenž z trůnu sesadil loňskýho krále Milana Tomáše Stráněla. Trojkařskou soutěž 3pt Shootout ovládl Karel Rajchl.

Z letošního ročníku turnaje ve městě, kam sahají kořeny Streetball manie, Ti budeme postupně v následujících dnech sypat řadu fotek, videí, reportů, zajímavostí a všeho možnýho, na co si jen vzpomeneš. Sleduj i dál náš web a sociální sítě, ať Ti žádná z horkejch novinek nemá šanci uniknout.

Výsledky 26. ročníku Labského streetballového poháru:
Muži O18:
1. místo: Vorvaní genitálie
2. místo: Northern stars
3. místo: Majestátní Humři

Junioři U18:
1. místo: Lopaty
2. místo: Only 3’s
3. místo: PTACTVO A

Kadeti U16:
1. místo: Oříšci
2. místo: PTÁK CREW
3. místo: Airbenders

Žáci U14:
1. místo: Žampioni
2. místo: Na Názvu Nezáleží
3. místo: Aligátor Wrauughh

Minižáci U12:
1. místo: Koubasket

Ženy O18:
1. místo: “Věčně pozitivní”
2. místo: Je mi to úplně jedno
3. místo: Individualistky

Juniorky U18:
1. místo: Tsunami
2. místo: Šmoulové
3. místo: Zase vedle

Kadetky U16:
1. místo: To co zbylo
2. místo: Team
3. místo: Bylo nás 5

Žákyně U14:
1. místo: Rakety
2. místo: Escape
3. místo: Kopyta

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články