Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PFF 2022

Balleři a ballerky, co víc vám popřát, než aby se oranžová mičuda i dál kutálela pokaždý tak, jak chcete, a taky kam si vy sami si přejete. Buďme všichni hlavně zdraví, mějme zdravou mysl a kolem sebe samý skvělý lidičky.

Streetball mania je na tuzemský streetový scéně již 26 let. Nojo, třicítku už máme pomalu na krku, ale nevěšíme hlavu, jelikož nestárneme, ale zrajeme jako víno, a to i díky vám všem, našim věrným hráčům, hráčkám, fanouškům, podporovatelům a taky partnerům – srdečný díky vám všem!

Je krásný sledovat, jak dneska na turnajích válí děti hráčů, kteří v roce 1996 Labský streetballový pohár v Děčíně stavěli na nohy a byli jeho prvními aktivními účastníky. Tenhle legendární podnik v Mekce streetballu společně s Pražskou streetballovou ligou – to byly letos bohužel jediný dva podniky, respektive soutěž, kde jsme se společně mohli vidět.

Věříme, že virus a vládní omezení či restrikce s ním spojený plány na příští ročník nenabourají a my se uvidíme mnohem častěji. Nezapomeňte, že žijeme v nádherný zemi, tak ji dělejme ještě krásnější a žijme v ní naplno!

O tom, jakej formát následující sezony bude a kolik turnajů se uskuteční, vás budeme informovat. I proto nadále sledujte naše webovky i sociální sítě, kam všechnu infošku „nastřílíme“.

Pohodový a zdravý adventní otáčení zeměkoule přeje Streetball mania.

Předchozí články