Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Přípravy na novou sezonu jsou v plným proudu!

Naše streetballová rodinko, nebojte, rozhodně na nás nepadla jarní únava a celej tým Streetball manie je v plný polní při přípravách nadcházející sezony, u níž to vypadá víc než nadějně, že po dvou letech ovlivněnejch pandemií proběhne bez omezení. Třikrát hurá, jupi jupi jej!

Slibujeme, že v letošní sezoně se rozhodně máte nač těšit. Držíme se tradic, máme je rádi, ale taky se nebojíme inovací a novinek, který trochu rozbijou zaběhlý stereotypy. Přiznáváme, že se nám občas při přípravách kouří z počítačů, zápisníků i hlav, ale to k tomu patří, snažíme se a chceme pro Vás turnaje maximálně vymazlit.

Od roku 1996, kdy Streetball mania vznikla v Děčíně a tentýž rok se konal také první ročník kultovního Labského streetballového poháru, se Vás na našich turnajích vystřídalo mraky, hrajou i děti „otců zakladatelů“ z uvedenýho roku, to je prostě skvělýýý! A že právě Děčín je Mekkou streetballu, o tom není nejmenších pochyb!

Legendární bitvy na severu Čech, na střeše „Čerňáku“, na Václaváku, u Rudolfina, na strahovskejch kolejích a mnoha dalších a dalších místech si navždy budeme pamatovat. A řada těchto míst se bude „otřásat v základech“ i letos.

Pořádně trénujte, počasí k venkovním trenálům už vypadá čím dál nadějněji, tak ať právě Vaše ekipa letos vystoupá na streetovej Olymp. Dveře jsou (po)otevřeny, račte vstoupit…

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články