Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Registrace na Labský pohár i pražské kolo jsou spuštěny!

Streetballová rodinko, velkej den právě nastává. Ne, na turnaje si ještě chvíli musíme společně počkat, ale právě byly spuštěny přihlášky do Děčína i Prahy, který Ti, slovy klasika, otevírají cestu ke světlejším zítřkům. Jak silná bude letošní registrační vlna, záleží jen a jen na Vás!

Labský streetballový pohár v Děčíně se uskuteční 4. června, pražské kolo Českého streetballového poháru na střeše parkoviště Centra Černý Most následně 18. června. Celý Český streetballový pohár poté vyvrcholí velkolepým finále o den později na stejném místě, v neděli 19. června.

Voláme týmy z celý Český republiky, přijeďte si na sever i do hlavního města zahrát strýýýtbóóól, turnaje budou mít náboj, o tom neměj nejmenších pochybností. Sehnat spoluhráče/spoluhráčky, oprášit kecky, nafouknout balony a potrénovat na nejbližším plácku, to jsou jistě nejbližší plány Vás všech…

V jakých kategoriích se bude hrát? V tomto směru se držíme tradice, tudíž jediná kategorie U10 bude smíšená. Další v pořadí – U12, U14, U16, U18 a Over 18 – budou hrát odděleně muži a ženy.

Registrovat na turnaje se můžeš na našich oficiálních webovkách ZDE. Tam také najdeš další podrobnosti o výši startovného, tričkách či deadlinech přihlášek.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články