Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

První desítka týmů do Děčína a Prahy pokořena! Už taky sestavuješ svou ekipu?

Streetballová rodinko, jste opravdu neskuteční! Již od startu registrací se průběžně hlásíte na Labský streetballový pohár i pražské kolo na střeše parkoviště Centra Černý Most. První desítku týmů jsme zdárně překonali (v době psaní článku jich na našem webu svítí již 12) a karavana jede směle dál!

Labský streetballový pohár se v Děčíně, Mekce streetballu a městě oranžovýmu balonu zaslíbeným, uskuteční v sobotu 4. června 2022. Přesně o dva týdny později se můžete těšit na pražské kvalifikační kolo, které bude poslední pohárovou zastávkou před velkolepým finále!

Chceš se na něj i Ty dostat? Trénuj, střílej, nezahálej, z každý kategorie do finále postupují první tři týmy. A šanci máš i ve smečařský nebo trojkařský soutěži. Zazářit jako správnej letec nebo snajpr pálící ostrejma a svůj um ukázat i ve finále, to jsou panečku tuze krásný vyhlídky!

Možností se Ti otevírá mnoho, takže nestůj v koutě (stejně jako tam nestála Baby ve slavným Hříšným tanci) a vidíme se na některým z našich turnajů!

Přihlášky do Děčína i Prahy najdeš na našich webových stránkách ZDE.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články