Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Den v růžovém Děčín

Jestliže jste si datum 4. června ještě nezapsali kamkoli, kde máte poznámky o top akcích na blížící se víkendy, nyní je ten nejvyšší čas! Souběžně s Labským streetballovým pohárem se neuskuteční „pouze“ Běláskové klání v podzámčí, ale na své si přijdou také milovníci kvalitního rosé vína, frizzante, sektů a klaretů.

Den v růžovém pořádá Vinotéka Děčín ve spolupráci s Jarovín Rosé. Probíhat bude od 14 do 21 hodin. Dny v růžovém se konají pouze v deseti městech České republiky, Děčín bude tuto akci hostit již popátý.

K degustaci pod širým nebem bude připraveno zhruba 200 vzorků rosé vín, klaretů, frizzante a sektů. Tato akce je největší degustací tohoto formátu v ČR – a kde jinde si ji lze užít, než stylově na pěší zóně v Křížové ulici pod glorietem Růžové zahrady. Symbolika, jasně, tu máme ve Streetball manii moc rádi…

Základní vstupné pro jednu osobu je 250 Kč (poukázky na víno v hodnotě 200 Kč); Gold pro dvě osoby stojí 850 Kč (poukázky na víno v hodnotě 800 Kč) a Gold pro šest osob vyjde na 2400 Kč (poukázky na víno v hodnotě 2400 Kč). Sklenička je vratná oproti záloze 50 Kč. Každý navíc dostane k vínu nejčistší vodu Aquila.

Vstupenky na akci jsou již nyní v předprodeji ve Vinotéce Děčín.

Děčín je boží, pojďme si jej na plný pecky užít, tenhle den bude rozhodně stát za to! Pokud ještě na danej víkend nemáte plány, vemte celou rodinku a přijeďte si na sever Čech užít poslední víkend městských slavností, který letos, po dvou letech covidovejch restrikcí, mají opravdu šťávu!

Foto: Archiv Vinotéky Děčín

Předchozí články