Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Videopozvánka na Labský pohár 2022 jako velká předzvěst návratuuu… Mc Kajagaaa!

Naše streetballová rodinko, před startem víkendu jsme si pro Vás připravili jedno velký překvápko, který jsme tušili, že vzbudí obrovskou pozitivní odezvu. A taky se tak stalo již krátce po jejím vypuštění do éteru. Na scénu se znovu vrací náš kultovní moderátor Mc Kajag se svou freestyle rapovou show, která nenechá nikoho chladným!

Kajagova láska ke Streetball manii a Vám všem, co se na našich turnajích objevujete (nově i pravidelně), je tak obrovská, že dorazí a odmoderuje letošní 27. ročník Labského streetballového poháru v Děčíně, jenž se bude hrát v sobotu 4. června.

Holt když je něco srdcovka, jen stěží se odolává, asi drtivá většina z nás tenhle stav zná. Loňský loučení s Kajagem bylo velmi dojemný z vícero stran, nějaká ta slzička taky ukápla, ale teď už se nemůžeme dočkat, jak se pojede v opačným, veselým módu, a Děčín společně „vyhajpujeme“, jak se teď moderně říká!

Trénuj střelbu, smeče, kondičku, hlasivky i taneční kreace, tohle všechno pod děčínskou skálou jistojistě využiješ!

Videopozvánka na letošní Labský pohár je vymazlená do posledního detailu a mrknout na ni můžeš na našem YouTube kanálu ZDE.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články