Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetball ve Žďáru nad Sázavou se letos uskuteční opět pod patronací Streetball manie!

Po době covidový, která výrazně ovlivnila organizaci některejch klubovejch akcí, se vrací tentokrát již 15. ročník streetbalovýho turnaj Streetball Žďár, kterej proběhne v sobotu 11. června 2022 ve Žďáru nad Sázavou. I letos se turnaj odehraje pod záštitou Streetball manie.

Pro samotnej průběh turnaje to neznamená dramatický změny, přesto spolupráce se Streetball manií přináší jednu velkou změnu pro hráče a hráčky, který se turnaje zúčastní. Pokud na turnaji uspějí, zajistí si ve svý kategorii právo startu ve Finále Českého streetballového poháru na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze. O počtu postupujících v jednotlivejch kategoriích se aktuálně jedná, ale minimálně finalisti v každý kategorii budou moci vyrazit 19.6.2022 na velkolepý pohárový finále!

Streetball Žďár 2022 proběhne za každýho počasí – tradičně a ideálně na venkovních hřištích u klubový basketbalový haly – Komenského 4 (v případě špatnýho počasí bude turnaj přesunut do haly).

KATEGORIE:

– Muži 18+ (ročník 2003 a starší)
– Ženy a Juniorky (ročník 2007 a starší)
– Junioři 15-18 (ročník 2004 a mladší)
– Žáci a Žákyně – mix do 14 let (kluci a holky ročník 2008 a mladší)
– Minibasket U12 – mix (kluci a holky ročník 2010 a mladší)
– Babybasket U10 – mix (kluci a holky ročník 2012 a mladší)

Registrace týmů probíhá do páteční půlnoci 10.6. pomocí on-line přihlášky nebo zasláním požadovanejch údajů o týmu na e-mailovou adresu info@basketzdarns.cz.

Pro přihlášení týmu e-mailem je třeba zaslat tyto údaje:

– předmět – Streetball 2022

+ do mailu samotnýho pak napsat:

– název týmu
– kontaktní e-mail a telefonní číslo
– jména hráčů týmu (+ ročník narození)
– kategorii, do který se tým přihlašuje.

Týmy registrovaný do 10.6. do půlnoci zaplatí při sobotní prezenci následující startovný: 300 Kč za tým v kategoriích Minibasket U12 a Babybasket U10, respektive 500 Kč za tým ve všech ostatních kategoriích.

Foto: Archiv Streetball Žďár

Předchozí články