Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Smečaři, trénujete na sobotu pilně? Vaše kousky budou pod řádným drobnohledem!

Sobotní Labský streetballový pohár 2022 zpestří oblíbený dovednostní soutěže v trojkách a smečích. Dunkerský klání Slam Dunk Contest patří každoročně mezi nejoblíbenější část turnaje a atmoška během soutěže bejvá elektrizující a frenetická. Kdo dostane fans do varu letos?

V posledních třech letech měla soutěž pokaždý jinýho vítěze. Rok 2019 jasně opanoval Polák Arek „Aro“ Przybylski, jenž bohužel kvůli zranění letos nakonec nedorazí. O rok později kraloval Milan Tomáš Stráněl a loni si Děčín svejma kouskama podmanil Eliáš Hager.

Letos bude soutěž ještě vyhecovanější i díky faktu, že vítěz postupuje do celostátního finále na „Čerňák“, kde bude v neděli 19. června 2022 moct svoje kousky ukázat v hlavním městě. Kromě toho se může těšit i na pěkný a hodnotný ceny od našich partnerů.

A kdo pokaždý dokáže naše smečaře neskutečně pumpnout, i z posledních sil, co mají? No přeci Mc Kajag, jehož osobně dokáže Slam Dunk Contest neskutečným způsobem vtáhnout do děje. Tenhle dunkerskej battle prostě musíš zažít na vlastní kůži!

Takže skákej, trénuj, piluj a laď vzdušný kousky, ať v sobotu u Labe vládneš právě Ty a staneš se plnohodnotným králem smečařský soutěže!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články