Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Echo plus výsledkový servis Labského streetballového poháru 2022

Byl to hukot, cvrkot a neskutečná streetballová nálož, která dneska vybuchla pod děčínskou skálou. V pořadí již sedmadvacátej ročník Labského poháru máme zdárně za sebou. Tuhle show jsme si společně užili i díky Vám, byli jste zase skvělí a patří Vám velký dík!

Počasí nám ráno opravdu nepřálo a při pohledu do nebeskejch výšin, kde bylo zataženo a z nebe padaly doslova trakaře, nám příliš optimismu do krev nenalil. Naštěstí objednávka počáska znovu dorazila na správný místo a po zbytek dne bylo fajnově, příjemně, takže se turnaj mohl bez problémů uskutečnit.

Na turnaj do Mekky streetballu nakonec dorazilo dohromady 51 týmů. Tohle numero je úžasný, magickou padesátku jsme opět překonali. Svou freestyle rapovou show turnaj pumpoval již od ranních hodin náš kultovní moderátor Mc Kajag, na němž prostě bylo vidět, jak velkou srdcovkou pro něj Labský pohár je. Byl jsi bombastickej, chlape, Tvůj comeback se povedl se vší grácií a pompou, jakou si zasloužíš!

Doprovodnej program i letos okořenilo vystoupení roztleskávaček/tleskaček BK ARMEX Děčín plus dovednostní soutěže. Na smečařskej trůn v soutěži Slam Dunk Contest poprvý v kariéře usednul Jonáš Písařík a v trojkařským klání 3pt Shootout dokázal triumf obhájit Karel Rajchl. Oba borci se za dva tejdny představí i ve velkým finále v Praze. Bude jim to lítat, respektive pálit, ještě líp? Kluci slíbili, že přípravu rozhodně nepodcení, tak se nechme překvapit, zda svým slovům jako správný chlapáci dostojí…

Z letošního ročníku Labského streetballového poháru budeme postupně sypat další články, ohlasy, rozhovory, fotky, videa a zajímavosti, takže nezapomeň sledovat náš ofiko web i sociální sítě, ať Ti nic z toho nemá šanci uniknout.

Výsledky 27. ročníku Labského streetballového poháru:
Muži O18:
1. místo: Dáváme to o desku
2. místo: Kája a škodíci
3. místo: Obelix a jeho galové

Junioři U18:
1. místo: Lopaty
2. místo: Ice of Aussig
3. místo: Kozy

Kadeti U16:
1. místo: Alligator
2. místo: Klaaadno
3. místo: Savage squad

Žáci U14:
1. místo: Ballers
2. místo: Koubasket
3. místo: Kluci z basy

Minižáci U12:
1. místo: Sluneta Boys (vyhráli všechny zápasy ve smíšený skupině)

Ženy O18:
1. místo: Dopijem a jdem
2. místo: Ničim komfort
3. místo: Nestárnoucí bohyně

Juniorky U18:
1. místo: Masožravky
2. místo: Lets go
3. místo: Šmoulové

Kadetky U16:
1. místo: Team
2. místo: Mladý pušky
3. místo: Rakety

Žákyně U14:
1. místo: Kopyta
2. místo: Bojovnice

Minižákyně U12:
1. místo: Russell Terror Circus
2. místo: Ovocné Válečnice

Foto: Jiří Knejp

Předchozí články