Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vyvrcholení Českého streetballového poháru přijde příští neděli v Praze!

Říkáš si, že letošní pohárová sezona utekla jako voda a finále je tady tak rychle, jako kdyby pohádková Arabela jen otočila svým prstenem? Jubilejní 20. pohárový finále bude mít neskutečnej náboj a slibuje grandiózní bitvy o titul tuzemskýho streetovýho krále!

Finále Českého streetballového poháru 2022 se uskuteční v neděli 19. června od 12 hodin na střeše parkoviště Centra Černý Most. Kompletní pohárová sezona se letos uskuteční poprvý od roku 2019, kdy následující dva ročníky byly ovlivněny pandemií koronaviru a neodehrály se tak v plným rozsahu.

V hlavním městě se představí týmy z kvalifikačních zastávek v Novém Bydžově, Děčíně, Žďáru nad Sázavou a Prahy, kde se den před finále uskuteční poslední kvalifikační zastávka. POZOOOR, na pražskou „kvaldu“ máš stále šanci svůj mančaft registrovat a zajistit si tím pádem finálovou účast.

Přihlášky hledej na našich webovkách TADY.

Streetball mania se na Černý Most vrátila po jeho modernizaci v roce 2015 a tentýž rok slavila taky dvacet let na český scéně – s letošním 20. výročím Českého poháru se tyhle kulatý numera hezky propojily – a navázala tak na tradici, která se zde začala psát již v roce 2001.

Atmoška na tomhle jedinečným místě je každoročně naprosto parádní a topový bitvy, dovednostní soutěže či doprovodnej program dokážou vtáhnout nejen přítomný ballery a ballerky i fans, ale taky kolemjdoucí z nákupáku, který mnohdy stráví u kurtů víc času, než nejspíš sami čekali…

Jak to na „Čerňáku“ pulzuje a žije, se můžeš mrknout v highlightu z Finále Českého streetballového poháru 2019, kterej najdeš ZDE.

Příští víkend se vidíme v Praze, naše skvělá streetballová rodinko!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články