Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Registracím do Prahy už pomalu, ale jistě zvoní hrana!

Ještě váháš, sháníš spoluhráče/spoluhráčku nebo jsi zatím nezjistil přesnej termín poslední kvalifikační zastávky Českého streetballového poháru 2022 v Praze? Všechnu infošku Ti nasypeme. Hrát se bude příští sobotu 18. června od 12 hodin na střeše parkoviště Centra Černý Most. Nezmeškej svou šanci probojovat se do celorepublikovýho finále!

Přihlášky na pražské kolo se uzavírají již pozítří, v úterý 14. června o půlnoci! Nějakej čas na registraci tedy ještě máš, ale rezerva není velká, takže není radno váhat příliš dlouho…

Registrace na místě před turnajem navíc nejsou možný! Výjimkou je případ, kdy nedorazí již přihlášenej tým v daný kategorii. Tým „může“ bejt po úhradě aktuálního startovnýho přijatej jako náhradník, ale bez garance velikosti triček. Tu mají garantovanou týmy, který se do turnaje přihlásily do 1. června, což později registrovaným nejsme schopni z důvodu výrobních lhůt garantovat.

Registrace na pražské kolo najdeš na našem webu ZDE.

Doraz na poslední „kvaldu“ a vybojuj si svoje místo ve finále. Stát se streetballovým mistrem České republiky je přeci velký lákadlo, co říkáš?

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články