Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Red Bull Half Court otevírá náruč všem ballerům a ballerkám. Vybojuj si účast v celosvětovým finále!

Streetballová sezona 2022 ještě ani zdaleka nekončí a další z top turnajů si můžeš vyzkoušet pod hlavičkou Red Bullu. V tuzemsku se konají tři kvalifikační kola a jedno národní finále. U toho prostě v žádným případě nesmíš chybět!

První kvalda se odehraje 23. července v České Lípě, druhá 30. července v Praze – VŠE Jarov a třetí pak 6. srpna v Brně. Ti nejlepší z nejlepších se střetnou na národním finále 13. srpna v Praze na Pražačce.

Ve hře nejsou pouze fame a cesta do egyptské Káhiry na celosvětový finále, ale i pořádný ceny! Těchto turnajů se každoročně zúčastní víc než 15 000 hráčů na celý planetě, letos se mezi ně můžeš se svojí družinou vklínit i Ty. Nepropásni svou šanci zahrát si parádní turnaj(e) pod širým nebem!

Hrát se bude v kategoriích mužů a žen. Startovný pro obě pohlaví činí 1200 Kč za tým. Přihlášky na kvalifikační kola do České Lípy, Prahy i Brna najdeš ZDE.

Na jedný z vybranejch kvalifikačních zastávek můžeš potkat i vítězky ženský kategorie a druhej celek z kategorie mužů z Finále Českého streetballového poháru 2022, který obdržely divokou kartu. Z žen jde o tým Mirkovo holky a mezi dospělákama se můžeš těšit na Chuligány. Kam až to týmy reprezentující Streetball manii dotáhnou? Necháme se rádi – a snad i mile – překvapit…

Foto: Red Bull Half Court

Předchozí články