Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vítězové mužský i ženský kategorie z PSLka si vybojovali účast na Red Bull Half Court!

V pátek 22. července 2022 byl Finálovým turnajem uzavřen letošní 18. ročník Pražské streetballové ligy, z nějž vzešli ti nejlepší z nejlepších. Vítězům obou hlavních kategorií navíc ještě streetová sezona nekončí, jelikož si díky triumfu vybojovali místenku na vybranej kvalifikační turnaj Red Bull Half Court.

Mezi muži si tak účast na tomhle podniku zajistil tým XBallers Family a mezi ženami potom družina Pepičky z lavičky. Jsme sami zvědaví, zda v odlišný konkurenci oba zástupci Streetball manie, potažmo PSLka také uspějí.

Pokud by se tak stalo, mají šanci z vybraný kvaldy postoupit na celostátní finále do našeho hlavního města, který je na programu 13. srpna na Pražačce. A aby toho nebylo málo, ve hře je taky šance probojovat se až na světový finále do egyptský Káhiry. To už je výzva jako řemen, co říkáš?

Z Finále letošního ročníku Českého streetballového poháru si divokou kartu na Red Bull Half Court vybojovaly taky dva celky z řad dospěláků, mezi ženami Mirkovo holky a z chlapů Chuligáni. Nejpikantnější by tedy bylo, kdyby se třeba týmy z našich turnajů spolu střetly ve finále. Zatím je to ve hvězdách, i když co není, může brzy být…

Držíme palce, ať se Vám daří!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články