Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Severská bitva 2022 – Francův memoriál

Jsme zpátky ve hře! Takhle zní motto letošního 8. ročníku Severské bitvy, která se po tříletý covidový odmlce vrací na scénu. Severská bitva se tak vrací do kalendáře streetballových turnajů a znovu se uskuteční za významný podpory Streetball manie.

Srdce a čest velí Rumoborcům, kteří tento oblíbenej „uzavírák“ streetový sezony pořádají, pokračovat v odkazu turnaje, která po smrti jejich kamaráda a pravidelnýho účastníka Severské bitvy získala dovětek „Francův memoriál“.

Každej ročník tohoto indoor streetovýho turnaje se točí okolo pomoci potřebnejm – a ani letos tomu nebude jinak. O kom je řeč letos? O pětatřicetiletým Honzovi „Hanzovi“ Novým, jenž 14. září 2021 vyrazil na dálkovej pochod GR11 přes celý Pyreneje. Svou cestu pojal jako denní blog a na základě ušlejch kilometrů se mohlo přispět na účet Rumoborců, respektive Severské bitvy.

Kompletní výtěžek Hanz věnoval na konto Severské bitvy, díky čemuž letos kluci nestartují s výběrem peněz od nuly, ale od hezkých 6 124 Kč. Honza bude součástí Severské bitvy, takže máte šanci se s ním přímo na turnaji potkat a třeba právě o jeho dobrodružný cestě si s ním popovídat. Honza statečně bojuje s rakovinou. Přispět můžeš přímo do kasičky na turnaji, případně ve sbírce na Doniu ZDE.

Podrobný informace k turnaji v kostce:
Termín konání: 17.12.2022
Místo konání: Hala kolejí UJEP (Klíšská 129, Ústí nad Labem)
Začátek turnaje: 9.00
Kategorie: Muži nebo Mix 18+
Startovné: 250 Kč/osoba

Kluci pro Vás i letos chystají hudební podkres, parádní report, skvělý trička, individuální soutěže v trojkách, smečích i něco pro přítomný fanoušky. Hru navíc oživí prvkem známým z Utkání hvězd, takže se rozhodně máte nač těšit!

A o co se bude hrát? O čest, slávu a taky tradičně o soudky rumu. Severskou bitvu přece pořádají Rumborci, takže to k jejich názvu příznačně pasuje.

Přihlášky na turnaj najdeš ZDE a novinky, aktuality plus průběžný info čekuj ve facebookový události TADY.

Koláž: Rumoborci

Předchozí články