Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PfF 2023

Naše milá streetballová rodinko, všem Vám přejeme příjemný a pohodový prožití vánočních svátků a hodně štěstí a úspěchů v novým kalendářním roce 2023.

Přání se nemění ani letos, ať se Vám i dál oranžová koule vždycky kutálí tak, jak si přejete a kam chcete, aby doletěla. Když budeme všichni zdraví, udržíme si zdravou mysl a obklopíme se fajn lidičkama, bude na tomhle světě hned o něco líp…

Streetball mania vchází do 28. roku na český streetballový scéně. Třicítka se nám kvapíkem blíží, ale my nezoufáme, naopak se na pokoření tohoto magickýho numera nesmírně těšíme! My totiž nestárneme, ale zrajeme jako (moravský) víno. A je to zásluha i Vás všech, našich věrnejch hráčů, hráček, fanoušků, podporovatelů a též partnerů – všem Vám z celýho srdce děkujeme!

V letošní sezoně konečně po období restrikcí kvůli pandemii proběhl plnohodnotnej ročník Českého streetballového poháru a všechny jeho zastávky včetně VELKÝHO finále v Praze na „Čerňáku“ byly naprosto skvělý. Pražská streetballová liga se prvně hrála v pražskejch Řeporyjích, což byl svým způsobem pro mnoho ballerů i ballerek po letech na Strahově nezvyk…

Pevně věříme, že i příští ročník proběhne podle plánů a uvidíme se spolu na co největším počtu turnajů. Nezapomínejte, že žijeme v nádherný zemi, tak ji dělejme ještě krásnější a žijme v ní naplno!

Jakmile budeme mít infošku o novým ročníku turnajů Streetball manie komplet, budeme Tě o tom záhy informovat. Proto nezapomínej sledovat náš web i sociální sítě, ať o nic z toho nepřijdeš.

Pohodový a zdravý adventní otáčení zeměkoule přeje Streetball mania.

Předchozí články