Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pražská streetballová liga 2023 startuje již v pondělí 15. května

Ani jsme od loňskýho července skoro nestačili pořádně se nadechnout, vydechnout, uvolnit – a už je tady další ročník Pražské streetballové ligy (PSLka), v pořadí již devatenáctej. Anooo, tahle ojedinělá dlouhodobá soutěž svýho druhu v tuzemsku již příští rok oslaví krásný kulatiny!

Pojďme tedy společně letošní ročník pojmout jako takovou „přípravu“ na tu velkou slávu, která nastane příští rok, to se hlavní město bude doslova otřásat v základech. Balleři i ballerky se mohou na letošní ročník těšit o to víc, že se povedlo vyjednat epesní místo konání PSLka, a to basketbalový hřišti na Pražačce. Co může bejt symboličtějšího, než že tenhle oblíbenej kurt ožije kultovními bitvami našeho turnaje.

Základní část Pražské streetballové ligy se bude hrát od 15. května do 13. července. Celej ročník pak vyvrcholí epesním Finálovým turnajem, jenž se uskuteční 14. července. Tohle datum si zapiš za uši, do notesu, diáře či kalendáře, abys na Pražačce v žádným případě nechyběl.

Výsledky, průběžnou tabulku nejlepších střelců/střelkyň i rozpis zápasů můžeš pravidelně čeknout přímo na webu PSLka ZDE.

Tak nezapomeň přes víkend nabrat síly, zabalit kecky, kraťasy, dres a v pondělí se s prvníma z Vás vidíme na značkách. Jestli Vás už taky svrbí prstíčky, je to to nejlepší znamení…

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články