Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sezona Streetball manie 2023? Symbolika čísla 23 je víc než zřejmá

Mezi basketbalově/streetovou komunitou je tohle jméno pojem, fenomén a legenda všech legend. Michael Jordan, jeden z nejlepších basketbalistů historie a držitel šesti prstenů pro šampiona NBA, je modlou a mnoho následovníků by se mu rádo minimálně přiblížilo.

A když letošní numero v kolonce roku končí tímto dvojčíslem, nelze než „oprášit“ um tohoto borce. A ukázat, že se ve světě oranžovýho balonu a bezednejch košů neztratíš, budeš mít již první červnovej víkend v Děčíně při 28. ročníku Labského streetballového poháru.

Buď součástí jedinečný výjimečný atmosféry Streetball manie! Nenech si ujít nejstarší streetballový turnaj na území naší země! Dofoukni mičudu, zabal si bágl a vidíme se v Děčíně, prostě „tam na břehu Labe“, jak s oblibou rapuje náš kultovní moderátor Mc Kajag.

Týmy na letošní Labský streetballový pohár postupně přibývají, jste skvělí, jen tak dál! A co Ty, už jsi taky sestavil ekipu kámošů/kámošek a dorazíte užít si parádní odpoledne v jedinečným streetballovým prostředí. Dokonce tam, kde se Streetball mania zrodila?

Registrace na turnaj do Děčína najdeš na našem webu ZDE. V on-line režimu běží registrace až do 30. května do půlnoci.

„Žijeme v nádherné zemi, dělejme ji ještě krásnější a žijme v ní naplno!“ A jelikož se řítíme k neuvěřitelnýmu 30. výročí, nasajme atmošku z oslavy kulatých 25. narozenin na videjku, který můžeš zhlídnout TADY.

A v rámci návratu ke kořenům chystáme překvápko!

Pohodové a zdravé otáčení zeměkoule, užívejte jarnění…

Foto: Jiří Knejp

Předchozí články