Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Smečaři a trojkaři/trojkařky, už trénujete letecký kousky i přesnou mušku do Děčína?

V sobotu 3. června se na parkovišti pod městskou knihovnou uskuteční již 28. ročník ultimátních streetballovejch bitev – turnaj hrdě nesoucí název Labský streetballový pohár, průkopník všech turnajů v tuzemsku. Na tomhle podniku nesmí nikdo z Vás chybět!

Kromě nadupanejch zápasů ve všech kategoriích a bohatýho doprovodnýho programu nebudou chybět ani oblíbený a lákavý dovednostní soutěže, v nichž se o titul a postup do celostátního finále střetnou ti nejlepší trojkaři a trojkařky i smečaři.

Na vítěznej hattrick bude v trojkobití 3pt Shootout útočit Karel Rajchl. Tenhle bombarďák loni finále pod děčínskou skálou opanoval díky osmi přesnejm trefám do černýho a touhle kanonádou všem svým soupeřům vypálil rybník. Povede se letos někomu překonat tohoto talentovanýho snajpra, jenž pomalu „nakukuje“ i do A-týmu Válečníků?

Další děčínskej bombarďák, Jonáš Písařík, pak kraloval mezi smečaři v rámci Slam Dunk Contestu – a díky svejm kouskům i bezprostřednosti si získal velký sympatie zaplněnejch a burácejících tribun. Místní tifosi jej nabili ohromnou energií a on jim na oplátku ukázal parádní show. A skvělý kousky si následně přichystal i do Prahy, když se stal mistrem ČR na Finále Českého streetballového poháru na Černém Mostě!

Rukavice je hozena, stačí ji pouze zvednout a ukázat, že tohle dokážeš taky. Na vítěze dovednostních soutěží kromě prestiže čekají opět i hodnotný ceny od našich partnerů.

Takže nezapomeňte, 3. června 2023 na značkách! Přihlášky na turnaj běží on-line do 30. května do půlnoci na našem webu ZDE. Tam také najdeš přesnou cenu startovnýho a další nezbytnou doplňující infošku.

Foto: Jiří Knejp

Předchozí články