Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Taneční skupina Prestige opentlí doprovodný program Labského streetballového poháru

I při letošním ročníku Labského streetballového poháru pro Tebe chystáme velkou nálož zábavy. Jedním ze střípků do mozaiky doprovodných akcí bude vystoupení oblíbené děčínského taneční skupiny (TS) Prestige.

Tato taneční skupina se věnuje streetovým tanečním stylům, jako jsou hip hop, locking, popping, house dance a podobně. V současné době má TS Prestige 120 členů ve věku od pěti let až po mládež a její tréninky probíhají v budově ČVUT v Děčíně.

V poslední době tato skupina sbírá řadu úspěchů a ocenění. Pravidelně se probojovává na MČR, kde dokázala vybojovat i titul mistra České republiky. Skupina v minulosti nechyběla ani na ME a MS a ve stejný den, jako se koná Labský pohár, se další její složky představí v Praze na MČR, kde zabojují o tuzemský zlatý grál. Držíme palce, ať se zelená!

Na turnaji v Děčíně se představí skupina vicemistrů České republiky z Czech Dance Masters s choreografií nazvanou Ye Ye. A slibují nabušenou show, máš se rozhodně nač těšit!

A že ještě váháš, zda se turnaje aktivně zúčastníš? Nedoporučujeme váhat příliš dlouho a zdlouhavě, registrace zavřou svoje stavidla již 30. května o půlnoci. A týmy přihlášený na místě ani letos nepřijímáme! Registrace běží on-line na našem webu ZDE.

Foto: Taneční skupina Prestige

Předchozí články