Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mc Kajag a jeho freestyle rapová show okoření Labský streetballový pohár

Jupi jupi jej, taky máte z týhle zprávy takovou radost, jako my? I letošní turnaj v Mekce streetballu bude moderovat náš jedinečnej Mc Kajag. Jeho show rok co rok nenechává chladným nikoho z hráčů, hráček, fanoušků, fanynek a prostě všech, kdo se kolem turnaje jen „nachomýtnou“. Je to prostě bombarďák par excellence!

Kajag a Streetball mania, tohle spojení je víc než symbolický a pouto přetrvává už pěknou řádku let. A sami slýcháme, že bez tohohle borce si mnozí turnaj nedokážou představit. To jsou milý slova, který se krásně poslouchají, viď, Kajagu?

Letošní ročník turnaje je 28. v pořadí a kulatou třicítku již má Streetball mania na krku. No, nevěšíme hlavu, naopak se moc těšíme a chceme i dál zrát jako to nejlepší moravský víno.

Pojďme se společně hecnout a užít si turnaj v tom nejlepším pozitivním módu, jakej jenom jde nastavit. A pomozme i Kajagovi s jeho show, ať všichni v přilehlým i vzdáleným okolí vidí a slyší, že v Děčíně to umíme roztočit na plný obrátky. A ať i rybky v přilehlým Labi se vlní v rytmu freestyle rapový show, i ony si jistě odnesou pořádnou nálož zážitků…

Takže nezapomeň, 3. června v Děčíně na značkách! PS: Přihlášky na turnaj běží v on-line režimu na našem webu ZDE, a to do středy 30. května do půlnoci…

Jooo, a abychom nezapomněli, ještě jsi neviděl videopozvánku na letošní ročník Labského poháru? Tak na tohle epický videjko můžeš mrknout TADY.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články