Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Válečnická afterparty ve Škuneru. Dorazíš po 28. ročníku Labského streetballového poháru i Ty?

V sobotu 3. června bude Děčín rozvibrován parádní show a možná ještě okořeněn extra play-off přísadou. Každopádně už nyní je jistý, že po turnaji si můžeš dorazit užít party s BK ARMEX Děčín, naším spřáteleným klubem, do Music clubu Škuner. Řada z Vás možná cítí svrbění, že jde o návrat ke kořenům, party po turnajích bejvaly epesní, takže letos to musíme potvrdit – když návrat, tak se vším všudy!

Válečníci letos zažívají snovou sezonu a po zisku zlata v Českém poháru nyní s Opavou bojují ve finále Kooperativa NBL. Aktuálně je stav série 2-1 pro Slezany. Pokud by ovšem Ty Nichols a spol. uspěli ve Finále 4 zítra v Opavě, budou hrát rozhodující zápas o všechno v sobotu před svými tifosi.

Labský streetballový pohár – Rozhodující zápas finále Kooperativa NBL – Afterparty ve Škuneru s dvojnásobnými zlatými borci, to by byla sobota jako z partesu, co říkáš? Ovšem s bodem číslo dvě zatím nepředbíhejme a zítra klukům držme palce, ať svůj mač zvládnou.

Na co se ve Škuneru můžeš těšit? Celým večerem bude provázet moderátor Kuba Bureš. Dvě stage si pod patronát vezmou DJ Pafka a DJ Radek Lekner, Dorazí také kapely Náhodný Kolemjdoucí a JB & The Late Night Band. Vstupenky na akci jsou slosovatelný.

Sobotní mejdan ve Škuneru startuje v 19 hodin a trvat by měl až do čtyř do rána, silný jedinci to jistě hravě zvládnou levou zadní…

Vstupenky akci můžeš zakoupit ZDE, případně přímo v kancelářích ARMEX Sportcentra.

A kdo by rád zůstal v Děčíně až do neděle, může využít ubytka v nádherným prostředí Aqua Hotelu. On-line rezervaci si můžeš vytvořit na portálu Booking TADY.

Předchozí články