Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Firma Sanex CZ, s.r.o. je partnerem Slam Dunk Contestu na Labském streetballovém poháru

Partnerem smečařskýho klání na letošním ročníku turnaje ve streetballovým Woodstocku je firma Sanex CZ, s.r.o. Tak co, dunkeři, pilujete poctivě svoje parádní kousky na sobotní odpolko pod děčínskou skálou? Trůn pro smečařskýho krále je jenom jeden a my věříme, že se o něj pořádně porvete!

Společnost Sanex CZ, s.r.o. je univerzální stavební společnost fungující od roku 2009, která zajišťuje řízení a realizaci stavebních děl. Svým zákazníkům poskytuje široké spektrum služeb, a to na vysoké kvalitativní úrovni díky zkušenostem i vstřícném a odpovědném přístupu.

Pro každého investora je tedy tato firma zárukou, že jeho projekt bude hotov včas a v maximální kvalitě, a to díky nejmodernějším technologickým postupům a vybavení. Kromě odpovědnosti a trvalého zvyšovaní hodnoty firma nezapomíná ani na přírodu, bezpečnost práce a ochranu zdraví.

Sanex CZ, s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti sanací a izolací betonových a ocelových konstrukcí. Kromě toho realizuje kompletní dodávky stavebních děl, jejich modernizaci, rekonstrukci a údržbu podle potřeb a přání zákazníků.

Firma se tedy věnuje pestré škále odvětví, konkrétně pozemním, energetickým, vodohospodářským a dopravním stavbám – a i díky tomu patří mezi nejúspěšnější subjekty ve svém oboru.

Foto: Sanex CZ, s.r.o.

Předchozí články