Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Výsledky a ohlédnutí za Labským streetballovým pohárem 2023

Bando, je to úspěšně za námaaa! V pořadí již 28. ročník turnaje ve streetballovým Woodstocku se odehrál v sobotu 3. června – a co k letošnímu (rej)dění pod děčínskou skálou říct? Byla to prostě streetballová symfonie se vším všudy! Ta rajská hudba nám bude v uších doznívat ještě hodně, hodně dlouho…

Již od ranních hodin nám přálo počásko, který vydrželo ve svý top formě až do večera. Tam nahoru tedy letí velký díky, byli jsme maximálně spoko. Týmy se postupně scházely k prezentaci a do varu všechny již od rozcvičky dostávaly freestyle rapy našeho kultovního moderátora Mc Kajaga. A ten svou show v průběhu dne ještě vyhajpoval, je to bourák a k turnaji v Děčíně neodmyslitelně patří.

Turnaje se letos zúčastnilo neskutečnejch 61 týmů, díky všem za účast, byli jste jedinečný a turnaj měl i Vaší zásluhou pořádnou šťávu a náboj!

Po rozlosování, rozpisu turnaje, společným focení a slavnostním zahájení se mohlo jít na věc. Turnajovej pavouk běžel jako po dobře promazanejch drátkách a všechno mělo spád, nebyly žádný prostoje, fungovali jste na jedničku!

Turnaj opět prošpikovaly dvě dovednostní soutěže. Smečařský klání Sanex Slam Dunk Contest ovládl šestnáctiletej bourák Samuel Wangle a trojkobití 3pt Shootout opanoval Beken Dzhunushev. Oběma gratulka, borci, frenetická atmoška kurtu obsypanýho fanouškama při obou soutěžích byla bombastická.

Kromě nich si přítomní mohli užít vystoupení taneční skupiny Prestige a tleskaček BK ARMEX Děčín. A když jsme u Válečníků, tak ti mají dneska ve Škuneru afterparty. Dorazíš na ni po turnaji i Ty? Je to lákavý, o zábavu bude jistě postaráno. Takže pokud ještě nevíš, co se sobotním večerem, plán jsme Ti načrtli. Ať se mejdan podaří a Děčín dneska pulzuje dnem i nocí!

Nezapomeň i nadále sledovat náš web a sociální sítě, kam budeme postupně po turnaji sypat další fotky, videjka a články. A jestli nás náhodou ještě nesleduješ, dej nám na Facebooku či Instagramu follow, ať o nic z týhle nálože informací nejsi ochuzen…

Výsledky 28. ročníku Labského streetballového poháru:

Muži O18:
1. místo: Old Slaný
2. místo: BK Chabý Destiláty
3. místo: Kája a škodíci

Junioři U18:
1. místo: Torpéda
2. místo: Oříšci
3. místo: Bizouuuni

Kadeti U16:
1. místo: Falcons
2. místo: Raining Money
3. místo: Kokosy z DC

Žáci U14:
1. místo: Životi
2. místo: Šlamboráci BK Děčín
3. místo: Young Slaný

Minižáci U12:
1. místo: Magic boys
2. místo: Titáni
3. místo: Topení

Ženy O18:
1. místo: Blbý a blbější
2. místo: Starý kobry
3. místo: Co leží, to neběží

Juniorky U18:
1. místo: Rozdivočelé selky

Kadetky U16:
1. místo: Sluneťačky
2. místo: Avalanche
3. místo: Piraně

Žákyně U14:
1. místo: VdfDýsí
2. místo: Citrus
3. místo: Čokl

Minižákyně U12:
1. místo: Lví válečnice

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články