Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pozor změna, Praha BUDE!

Kotrmelec… Jsem už velký kluk a přesto věřím na zázraky! 15.6. jsme zveřejnili článek o zrušení pražského kola a finále Českého streetballového poháru s důvody, které mě k tomuto rozhodnutí vedly.

Napsal jsem pravdu a reakce byly početné, v podstatě jste z toho byli všichni mrzutí – a mně se ty řádky při 25. výročí poháru psaly velmi těžce, prostě to bolelo. Představte si, že mě oslovil skvělý člověk, který přišel s konkrétní nabídkou, zkráceně: „Potřebujete pomoc“? Ano, to by bylo skvělé. Víte, s tím člověkem jsme se nikdy před tím neviděli a…

… streetballové srdcese se rozezní při pražském kole a finále Českého streetballového poháru o víkendu 12.-13.8. v Praze na střeše Centra Černý Most! Znamená to, že v sobotu 12.8. proběhne pražské kolo Českého streetballového poháru a v neděli finále, do kterého postoupí první 3 týmy (případně náhradníci) z turnajů v Děčíně, Novém Bydžově, Žďáru nad Sázavou a Praze. Vše opět rozebíháme, registrace spuštěny ZDE!

Prostě, zázraky se dějí a jsou lidé, kterým není jedno, jak dnešní materiální svět funguje, chtějí pomoci a narovnávají věci. Je to úžasné, učme se od nich, snažme se vidět srdcem, odnaučme se říkat ne a pojďme tvořit.

Žijeme v nádherné zemi, dělejme ji ještě krásnější a žijme v ní naplno!

Tvořivé otáčení zeměkoule, uvidíme se na střeše „Čerňáku“,

Ing. Igor Bayer

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články