Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Registrace na pražskou kvaldu jsou v plným proudu!

Stále nám dělá obrovskou radost, že se povedlo nepřetrhnout korálek turnajů v Praze a že se pražské kolo i finále nakonec v hlavním městě uskuteční. Pokud se do celostátního finále chce probojovat i Tvoje ekipa, má právě z pražského kola poslední šanci. Tu nesmíš v žádným případě propásnout!

Pražské kolo se na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze odehraje v sobotu 12. srpna od 12 hodin, prezentace bude probíhat od 10 do 11.15 hod. na místě konání turnaje ve stanu Streetball manie. Každej tým musí mít minimálně tři a maximálně čtyři hráče (jeden bude připraven na střídání).

Hrát se bude v kategoriích U10 (smíšené), U12, U14, U16, U18 a Over18 (odděleně muži a ženy). Kategorie U10/U12/U14 platí startovný ve výši 600 Kč, U16/U18 800 Kč a Over18 pak 1000 Kč. V ceně startovnýho je turnajový triko a pitnej režim.

Týmy, který se do turnaje registrují do 26. července, mají garantovanou velikost turnajovýho trika Streetball manie pro letošní sezonu uvedenou v přihlášce. Později přihlášeným týmům nejsme schopni jejich přesnou velikost z důvodu výrobních lhůt garantovat, ovšem nebojte, snad na Vás ta ideální velikost zbyde, tričko obdrží úplně každej. A případně věnovat jej jako dárek taky není k zahození, ne?

Přihlášky na turnaj v hlavním městě najdeš na našem webu ZDE. Registrace uzavřou svoje stavidla v úterý 8. srpna o půlnoci.

Tak co, potrénuješ první měsíc letních prázek s kámošema na hřišti instalovaným Streetball manií někde po republice, na dovče nebo třeba o pauze na brigošce? Jestli jo, tak máš obrovskou šanci na pražském kole uspět a potom už Tě nemůže minout nedělní fináleee!

V něm se kromě postoupivších z pražského kola utkají mančafty z kvalifikačních zastávek v Děčíne, Novém Bydžově a Žďáru nad Sázavou…

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články