Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Finálový turnaj, vrchol Pražské streetballové ligy 2023, je na programu již zítra!

AKTUALIZOVÁNO!

Je to tadyyy! Již zítra, tedy v pátek 14. července, dojde k vyvrcholení letošního 19. ročníku Pražské streetballové ligy (PSLka). Finálovým turnajem (play-off) startujícím v 18 hodin bude ukončen další megaúspěšnej ročník ojedinělý dlouhodobý soutěže v tuzemsku, která byla odšpuntována v pondělí 15. května a její vrchol přijde téměř na den přesně po dvou měsících.

Letošní ročník PSLka se poprvý po mnoha letech hraje opět na basketbalovým hřišti na Pražačce a tenhle oblíbenej kurt si balleři i ballerky pochvalují. Jak jinak než v pozitivním módu se nejlíp připravit na kulatý dvacátý výročí, který PSLko čeká v příštím roce, že?

Postupující týmy mezi muži i ženami spolu v play-off soupeří systémem dvojitýho pavouka, což znamená, že každej celek může maximálně jednou prohrát. V takovým případě tato ekipa dostane ještě jednu šanci v pavouku poraženejch, kde může i dál bojovat o postup do finále.

Který týmy si vybojovaly postup do letošního play-off a utkají se spolu o titul?

Muži:

Skupina A: Plnotučný Chrti, LeJokarici, Orcas a SK Vodarna

Skupina B: Vysyp si písek, Air ballers, XBallers Family a BC Přírodní Vědy

Ženy:

Pepičky z lavičky, Morgans, Mirkovo holky, Netrefíme, Nesu Klády a Hot shots

Nezapomeň se na zejtřek pořádně vyspat, mít kvalitní a přesnou mušku a potom se Ti kromě světlejch zítřků otevře i zářná perspektiva vystoupat až na vrchol Pražské streetballové ligy 2023! Kromě týmovejch ocenění budou zítra vyhlášeni i nejlepší střelci/střelkyně a trojkaři/trojkařky celýho ročníku soutěže…

Aby Ti žádná nezbytná infoška neunikla, sleduj přímo web PSLka ZDE, kde jsou informace postupně aktualizovány a doplňovány.

Kdo by se chtěl mrknout i na echo loňskýho play-off, článek čekni TADY.

Foto: Jakub Pláteník

Předchozí články