Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetballová bomba v Praze začíná tikat čím dál silněji!

Streetballová rodinko, tak co, užíváš si zatím mimosezonního volna a trávíš čas někde na dovče u vody, na horách nebo třeba na táboře? I tam můžeš v každý volný chvilce potrénovat, abys to v polovině srpna pořádně rozbalil v hlavním městě.

Pražské kvalifikační kolo Tě navíc může katapultovat do celostátního pohárového finále, to je výzva jako blázen, co říkáš?

Pražské kolo Českého streetballového poháru 2023 na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze se odehraje v sobotu 12. srpna od 12 hodin. Celostátní finále se na stejným místě a ve stejnej čas uskuteční již o den později.

Hrát se bude v kategoriích U10 (smíšené), U12, U14, U16, U18 a Over18 (odděleně muži a ženy). Kategorie U10/U12/U14 platí startovný ve výši 600 Kč, U16/U18 800 Kč a Over18 pak 1000 Kč. V ceně startovnýho je turnajový triko a pitnej režim.

Do finále se již probojovaly týmy z kvalifikačních zastávek v Děčíně (Labský streetballový pohár), Novém Bydžově a Žďáru nad Sázavou. A z pražského kola máš tedy šanci si místenku ve finále vybojovat i Ty se svou družinou a zabojovat o titul mistra ČR!

Streetball mania jede na plný pecky – a v Praze dokonce zastavujeme bez zastávky na znamení! Doraz i Ty, ať to na střeše „nákupáku“ roztočíme se vší parádou a užijeme si pořádnou streetballovou show!

Přihlášky na pražské kolo najdeš na našich webovkách TADY.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články