Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Registrace na pražské kolo rychlostí světla míří do cílový rovinky!

Bando, taky už cítíš lehký svrbění prstů a tančení nohou v rytmu streetballový mičudy? Ne, není to náhoda, to jsou jasný náznaky toho, že do pražského kola Českého streetballového poháru 2023 chybí už jenom tejden. A ruku v ruce s tím se blíží i konec přihlášek…

Registrace na poslední kvalifikační zastávku letošní pohárový sezony uzavřou svoje stavidla v úterý 8. srpna o půlnoci. Kdo tedy ještě svou družinu na turnaj nepřihlásil, má nejvyšší čas. Oslov a hecni o víkendu dva nebo tři kámoše/kámošky, sestavte tým a dorazte si příští sobotu zahrát ten nejlepší streetek široko daleko.

Kromě medailí, hodnotnejch cen, věhlasnýho úspěchu a parádního odpolka po boku skvělejch friendly lidí máš šanci vybojovat si vstupenku do celostátního finále poháru, který se uskuteční také na střeše parkoviště Centra Černý Most hned o den později. To je výzva jako řemen, co říkáš?

Do jakejch kategorií se na pražském kole můžete hlásit? Hrát budou U10 (smíšené), U12, U14, U16, U18 a Over18 (odděleně muži a ženy). Kategorie U10/U12/U14 platí startovný ve výši 600 Kč, U16/U18 800 Kč a Over18 pak 1000 Kč. V ceně startovnýho je turnajový triko a pitnej režim.

Registrace na pražské kolo najdeš ZDE.

Tak se vidíme příští sobotu (a třeba i neděli) na „Čerňáku“. Streetballová mánieee se na Tebe valí v plný polní, matičko měst!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články