Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DJ Chuck rozpumpuje atmošku při víkendu na „Čerňáku“

Tou nejpovolanější osobou, která doslova a do písmene rozezní streetballové srdce a vdechne atmosféře na Černém Mostě nezapomenutelnou atmosféru, bude americkej DJ Chuck. Tohohle sympaťáka mnozí z Vás potkali již na finálovém turnaji Pražské streetballové ligy, kde si odbyl premiéru na turnajích Streetball manie.

DJ Chuck je usměvavej bombarďák, jenž se dokáže přesně vcítit do kůže ballerů a ballerek a pouštět z desek muziku, která atmošku neuvěřitelně rozproudí a „vyhajpuje“. A to my všichni přesně máme rádi. Protože kvalitní hudba a streetball k sobě odjakživa neodmyslitelně patří!

Chucka jsme požádali o krátký představení a již při interview bylo zřejmý, jak moc se na celej víkend na střeše parkoviště „Čerňáku“ těší. Pozitivní naladění z něj doslova sálalo, takže pořádná show tohohle rádiovýho nadšence je jistá!

Chucku, jak se těšíš na pražské kolo a finále Českého streetballového poháru 2023?
Na nadcházející turnaje se moc těším! Miluju interakci s fanoušky a atmosféru streetballovejch turnajů. Je to kultura, jíž jsem součástí už od svejch osmi let.

Na jakou show a muziku se dorazivší na „Čerňáku“ mohou těšit?
Nevím přesně, co budu hrát, dokud nejsem na místě a nevidím lidi, pro který hraju. To znamená, že svůj playlist upravuju podle reakcí lidí z davu, ale při mojí hudbě tam rozhodně bude dost energie!

Jako dýdžej ses účastnil již Finálového turnaje Pražské streetballové ligy (PSLka) 2023. Jak sis jej užil?
PSLko bylo skvělý, užil jsem si spolupráci s hráči i fanoušky. Pro mě jako moderátora v Color Music Radiu, jenž v České republice získává na oblibě, bylo skvělý potkat se s fanoušky a lidmi i osobně.

Jak vůbec obecně vnímáš streetball a kouzlo týhle hry pod bezednými koši?
Streetball vidím jako způsob života. Sportu se věnuju celej svůj život. Život i streetball jsou těžký, ale pokud chcete vyhrát nebo skórovat, tak musíte být fyzicky připravení a silně se soustředit, abyste zápas vyhráli.

PS: Kdo se na pražské kvalifikační kolo ještě neregistroval, může tak učinit ZDE.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články