Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tom´s Burger Tě o víkendu na „Čerňáku“ hlady padnout nenechá

Při vyvrcholení Českého streetballového poháru 2023 o nadcházejícím víkendu bude jedním z partnerů pražského kola i finále oblíbená restaurace Tom´s Burger. Na co se hráči mohou těšit, o jakou restauraci se jedná a jaký pochutiny si tam můžeš vychutnat?

Tom´s Burger tedy zajišťuje občerstvení pro naše hráče a hráčky, kteří při registraci ve stanu Streetball manie dostanou stravenku na malý hranolky. Od nás budou mít všichni klasicky zajištěnej i pitnej režim, při sportu je extrémně důležitý jej dodržovat…

A na čem dalším si v Tom´s Burger můžeš pochutnat? Jejich specialitou, jak už ze samotnýho názvu vyplývá, jsou burgery, jimž se věnujou s náležitou péčí a používají vybraný druhy mas z mladejch českejch stračen a býčků.

Jako bonus nabízejí každej měsíc jeden novej spešl burger a ve stálý nabídce nechybí ani vegetariánská verze z prvotřídní zeleniny a mnoha dalších kvalitních produktů.

Kdo si rád dá i něco jinýho než burger, může si též vybrat z nabídky mexický kuchyně. Výborný quesadillas nebo burritos rozhodně stojí za ochutnání! Nabídku jídel a další infošku najdeš přímo na jejich webu ZDE.

Doraz o víkendu do Tom´s Burgeru, restaurace, kde chutě mají svůj styl i smysl.

Foto: Tom´s Burger

Předchozí články