Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Indoor verze Pražské streetballové ligy se hlásí o slovo!

Říkali jste si, že by bylo fajn zahrát si kromě klasický letní verze Pražské streetballové ligy (PSLka) taky verzi indoorovou? Jelikož se snažíme plnit všechna možná i nemožná přání, tak letos opravdu rozjíždíme zimní verzi turnajů. A startujeme již v sobotu 28. října 2023!

Připravili jsme si pro Vás několik turnajů mixů a ve hře budou i pozvánky na letní PSLkovou klasiku, jak ji většina z ballerů a ballerek dobře zná. Zimní verze se odehraje v Praze na ZŠ Věry Čáslavské na Petřinách.

V jednom týmu může bejt maximálně pět hráčů s tím, že na hřišti je vždy nutný mít alespoň jednu zástupkyni něžnýho pohlaví. Čas turnajů bude ještě upřesněn (doporučujeme bedlivě sledovat sociální sítě Pražské streetballové ligy).

Startovný na tým činí 1000 Kč a přihlášky můžete již nyní posílat na e-mail veronika.jalamudisova@atlas.cz.

Hrát se bude s míčema velikosti 6 s ohledem na kategorii mixů. Čas jednotlivejch zápasů bude 15 minut oproti tradičním osmnácti, na něž jsou zvyklí účastníci klasickýho (letního) PSLka.

Sestav svůj tým a dorazte si s klukama a holkama užít i v probíhající sezoně pětkovýho basketu pořádnou indoor nálož kvalitního streetu! Streetball manieee jede na plný pecky po celej rok!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články