Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Severská bitva 2023 – Francův memoriál

V letošním roce se uskuteční již devátej ročník tradičního indoorovýho streetballový turnaje hranýho na severu Čech. Poprvý v historii se turnaj odehraje již před Vánoci, konkrétně 2. prosince. Severská bitva se i letos bude konat za významný podpory Streetball manie.

Severskou bitvu pořádají Rumborci, kteří po skonu jejich kamaráda a pravidelnýho účastníka turnaje Honzy „France“ Freieslebena přidali k turnaji dovětek „Francův memoriál“.

Právě nadhodnota v podobě pomoci potřebnejm povyšuje turnaj na vyšší úroveň a dodává mu punc originality a oblíbenosti. V letošní sezoně jsme rozjeli, respektive po letech oprášili, sérii indoor turnajů Pražské streetballové ligy. A k tomu je Severská bitva ideálním doplňkem, abys nemohl ani na chvíli vyjít z pořádnýho tréninku a zápasovýho rytmu…

Jako každej rok se na turnaji můžeš těšit na parádní hudební doprovod, skvělej report, vymazlený trička, individuál soutěže ve smečích a trojkách a do turnajovýho děje budou vtažený i sami fanoušci. U týhle show prostě absolutně nesmíš chybět! Hrát se bude samozřejmě opět o soudky rumu, když turnaj pořádá ekipa s tak příznačným názvem…

Podrobný informace k turnaji v kostce:
Termín konání: 2.12.2023
Místo konání: Hala Stříbrníky – Výstupní 2, Ústí nad Labem (parkoviště za
Lidlem)
Začátek turnaje: 10.00
Kategorie: Muži nebo Mix 18+
Startovné: 300 Kč/osoba

Odkaz na přihlášky a další infošku čekni přímo na webu Severské bitvy ZDE.

Video z loňskýho ročníku najdeš TADY.

A kam se vydat po samotným turnaji? No přeci do děčínský Maroldovky, kde náš spřátelenej klub BK ARMEX Děčín vyzve v atraktivním severočeským derby Slunetu Ústí nad Labem. Bitva o krále severu bude mít opět říz jako kvalitně načepovaná dvanáctka!

Koláž: Rumoborci

Předchozí články