Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Druhý turnaj indoor PSLka se na Vás již valí jako lavina

První z třídílný série zimních turnajů Pražské streetballové ligy se odehrál v sobotu 28. října v Praze na ZŠ Věry Čáslavské na Petřinách. Na stejným místě se uskuteční i turnaj s pořádovým číslem dvě, a to již nadcházející sobotu 9. prosince!

Turnaj No.1 se povedl na výbornou a tentokrát chceme turnaj vyhajpovat ještě vejš. Věříme, že nám s tím všichni pomůžete! Když si zpestřit adventní čas, tak kvalitním streetkem, co říkáte? Na letní verzi PSLka potom rozhodně nebudete mít konkurenci. Kromě tradičního turnaje se opět bude soutěžit i v trojkařským klání 3pt Shootout Contest.

Místo konání turnaje je jasný – a co další „formality“? Startovný na tým činí 1000 Kč a přihlášky zasílejte na e-mail veronika.jalamudisova@atlas.cz. V ceně startovnýho je tradičně účast v turnaji i trojkařským klání o hodnotný ceny, občerstvení pro každýho hráče a volný lupeny na utkání Kooperativa NBL mezi USK Praha a BC GEOSAN Kolín, který se hraje týž den od 17:30 na Folimance.

V jednom mančaftu může bejt max. pět hráčů s tím, že na kurtu je povinností mít pokaždý alespoň jednu ženu. Hrát se bude od 12 hodin. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 7. prosince o půlnoci.

Oficiálním hracím míčem budou „šestky“, a to s ohledem na kategorii mixů. Hrací čas zápasů je 15 minut. Sestav svůj mančaft a ukaž v sobotu v hlavním městě, kdo je halovým streetballovým králem či královnou!

Foto: Pražská streetballová liga

Předchozí články