Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Winter indoor PSLko vol. 2 opanoval tým To je jedno

V sobotu 9. prosince 2023 se v Praze na ZŠ Věry Čáslavské na Petřinách uskutečnilo druhý pokračování letošní – po několika letech „oprášený“ – verze zimních turnajů Pražské streetballové ligy. Stejně jako při prvním měření sil, i tentokrát to v hlavním městě byla podívaná par excellence.

Kdo si přišel zpestřit adventní čas kvalitním streetkem, rozhodně neprohloupil! Formát turnaje zůstal totožnej, tudíž v jednom týmu mohlo hrát maximálně pět hráčů a na hřišti bylo povinností mít vždycky alespoň jednu zástupkyni něžnýho pohlaví. Ofiko hracím míčem byla – s ohledem na „mixnutou“ kategorii – velikost šest a délka jednoho zápasu byla 15 minut.

Komu se tentokrát povedlo vystoupat na streetballovej Olymp v turnajovým pavouku a kdo byl nejpřesnějším snajprem zpoza trojkovýho oblouku v dovednostní soutěži 3pt Shootout Contest? Pořadí bylo v obou případech téměř odlišný od prvního měření sil na konci října, pouze tým TANK podruhý za sebou vybojoval cennou placku…

Mezi týmy tedy první příčku vybojovala ekipa To je jedno, která za sebou nechala obhájce bronzu, tým TANK. Bronz si pak z hlavního města odvezl tým se zajímavým jménem 3 a půl sudeťáčka.

Mířidla zpoza trojkovýho oblouku tentokrát nejlépe seřídil Tichon Sekretov, jenž za sebou nechal dvojici Josef Janů – Tomáš Stibor. Všem moc gratulujeme a těšíme se na setkání na podniku s pořadovým číslem tři.

O tom, kdy a kde se uskuteční závěrečnej podnik našeho zimního třídílnýho seriálu, se dozvíte na sociálních sítích Pražské streetballové ligy a Streetball manie. Nezapomeňte nás tedy bedlivě sledovat!

Foto: Pražská streetballová liga

Předchozí články