Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PfF 2024

Naše skvělá streetballová rodinko, rok se s rokem sešel a opět tady máme adventní čas. Všem Vám přejeme pohodový a příjemný prožití vánočních svátků – nejlépe v kruhu svých nejbližších – a hodně štěstí v novým kalendářním roce 2024.

Protože máme rádi tradice, i letos popřejeme všem ballerům a ballerkám, ať se oranžová mičuda kutálí a zapadne vždycky tam, kam si všichni přejete, tedy do vysněný obroučky. Dunky, buzzer beatery, háky přes hlavu i trojky z úctyhodnejch pozic, tohle všechno máme tuze rááádi!

Streetball mania vstupuje již do 29. ročníku na tuzemský streetballový scéně. Fíhááá, třicítko, už se k Tobě nadzvukovou rychlostí alá Top Gun (tři) blížíííme! Pojďme se tedy v nadcházející sezoně společně na tu velkolepou oslavu kulatin navnadit, potrénovat a ukázat, kdo v českejch luzích a hájích kraluje týhle jedinečný hře pod širým nebem…

Moc nás baví pořádat pro Vás turnaje – kromě našich věrnejch hráčů a hráček patří poděkování též všem podporovatelům, fanouškům a také partnerům, bez nichž by to nešlo – všem ze srdce moc děkujeme!

Letní turnaje pro rok 2024 tedy již chystáme a přípravy jsou v plným proudu. Ještě před jejich startem se můžete těšit na závěrečnej turnaj z třídílný série winter indoor turnajů Pražské streetballové ligy, který byly letos obnoveny. Infošku o něm čekuj na sociálních sítích PSLka i Streetball manie.

Žijeme v nádherný zemi, tak ji dělejme ještě krásnější a žijme v ní naplno! Pohodový a zdravý adventní otáčení zeměkoule přeje Streetball mania.

Předchozí články