Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Winter PSLko s pořadovým číslem tři udělá tečku za indoorovými turnaji

Závěrečnej podnik z třídílný série zimních turnajů Pražské streetballové ligy se uskuteční v sobotu 3. února 2024 v Praze na ZŠ Věry Čáslavské na Petřinách. U toho nesmí žádnej správnej baller a ballerka chybět – omluvenkou je „pouze“ nezbytná osobní účast na utkání klasickýho pětkovýho basketu či svatba…

Oba předcházející indoorový turnaje se maximálně povedly, tudíž pojďme turnajovej „hattrick“ stylově uzavřít parádní nadupanou show. Kromě tradičního turnajovýho pavouku se opět bude soutěžit i v trojkařský soutěži 3pt Shootout Contest.

Startovný na turnaj na tým činí opět 1000 Kč, přihlášky posílejte na e-mailovou adresu jalamudisova@streetball-mania.cz. V ceně startovnýho je zahrnutý občerstvení a kromě účasti v turnaji i možnosti zasoutěžit si ve zmíněným souboji o nejlepšího trojkaře či trojkařku.

Prezence týmů startuje v 11 hodin. V jednom mančaftu může bejt maximálně pět hráčů – s tím, že na kurtu musí mít každá ekipa vždycky alespoň jednu zástupkyni něžnýho pohlaví. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 1. prosince o půlnoci.

I tentokrát se bude hrát s míčem velikosti šest, a to s ohledem na kategorii mixů. Hrací čas zápasů je 15 minut. Tak co, už stavíš svoje družstvo, abys na posledním winter indoorovým střetnutí (nejen) celýmu hlavnímu městu ukázal, kdo patří oprávněně na streetballovej Olymp? Takže zapisuj termín do diáře, kalendáře či za uši – a 3.2. na značkách!

Foto: Jakub Pláteník

Předchozí články