Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vymazlená videopozvánka na sezonu Streetball manie 2024

Bando, tak už je to ofiko a černý na bílým! Zkompletovali jsme termínovku turnajů pro letošní sezonu a odpalujeme kromě videopozvánky i registrace na jednotlivý turnaje!

Turnaj v Mekce streetballu v Děčíně, legendární Labský streetballový pohár, se uskuteční v sobotu 8. června a pražské kvalifikační kolo pak přesně o dva týdny později. Na něj hned o den později v hlavním městě naváže také grandiózní celostátní finále Českého streetballového poháru!

Kromě toho v pohárovým jízdním řádu nebudou chybět ani zastávky v Novém Bydžově a Žďáru nad Sázavou. Všichni se také tradičně mohou těšit na Pražskou streetballovou ligu, která letos slaví jubilejní 20. ročník. Kulatiny, to se musí pořádně a se vší parádou oslavit, co?

Streetball mania se zrodila v roce 1996 v Děčíně, na břehu řeky Labe ve městě oranžovýmu balonu zaslíbeným – a k těmto kořenům se tuze rádi vracíme. Rok co rok se snažíme turnaje vylepšovat a posouvat, máme rádi velký výzvy a laťku proklatě vysoko. Pojďte to tedy v nový sezoně rozjet společně s námi, ukažme, kdo v tuzemsku vládne turnajům pod otevřeným nebem…

Videopozvánku na letošní ročník čekni na našem ofiko Facebooku ZDE.

A avizovaný registrace? Do Děčína a na Černý Most můžeš svou tlupu přihlásit již nyní TADY.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články